Kiitos siitä, että tilasit viikkokirjeemme!

Lahja sinulle uusi ystävämme: Alennuskoodi verkkokauppaamme UIVKO5

Lupaan henkilökohtaisesti innostaa, rohkaista ja piristää sinua joka viikko. Haluan jakaa sinulle ajatuksiani ja sellaista tietoa, josta uskon myös sinun hyötyvän elämässäsi.

Ensimmäistä viikkokirjettäsi odotellessa haluaisin kertoa sinulle elokuvasta, joka on muuttanut niin minun kuin miljoonien muidenkin ihmisten elämää ympäri maailman. Saatat miettiä, että: "Hmm... Elämää muuttava elokuva... Miten nyt elokuva voisi muuttaa elämääni".

Itse elokuva ei muutakaan elämääsi, vaan sinä itse. Elokuva voi joko antaa sinulle uusia tapoja ajatella tai muistuttaa sinua siitä miten olet jo aikaisemmin ajatellut.

Tänä päivänä elokuvat tulevat ja menevät, mutta esimerkiksi me myymme tätä elokuvaa jatkuvasti yhä enemmän ja se on ollut meillä myynnissä jo neljän vuoden ajan!

Voit ostaa elokuvan itsellesi verkkokaupastamme (käytäthän alennuskoodia "UIVKO5", niin saat uutena asiakkaana alennuksen!), sitä ennen haluan kuitenkin näyttää sinulle elokuvan ensimmäiset 20 minuuttia alla olevalla videolla:

 

Tilaa The Secret - Salaisuus -elokuva suomenkielisenä DVD elokuvana tästä*

*Kun käytät verkkokauppamme kassalla alennuskoodia "UIVKO5", niin saat 5% alennuksen!

Jos Salaisuus ei innostanut sinua, niin löydät verkkokaupastamme monia muita innostavan elämän tuotteita ja tapahtumia. Voit käyttää alennuskoodia kerran minkä tahansa tuotteen ostamiseen. Verkkokauppaan pääset tästä

Kaikkea parasta elämääsi ja kerrothan meille mikä innostaa tai innostaisi sinua elämässä!

Innostavin terveisin

Uskalla-innostua-Ilkka-Koppelomaki-nimmari.jpg

Ilkka Koppelomäki
Uskalla Innostua -tiimin perustaja ja päävalmentaja

P.S. Moni ihminen kysyi meiltä tuon Salaisuus -elokuvan jälkeen, että mitä voin tehdä nyt. Haluan paljon asioita, mutta mitään muutosta ei tapahdu. Mm. siksi loin Saa mitä haluat -valmennuksen. Odotan sitä, että saan tavata sinut jokin päivä henkilökohtaisesti joko tapahtumassamme tai jossain muualla. Aurinkoa, iloa ja nautintoa päivääsi!