Nettiseminaari: Ilkka Koppelomäki ja Anssi Saari - Kaljaa, makkaraa ja työhyvinvointia


Miten luoda kestävää hyvinvointia työntekijöiden arkeen ja työhön - Maksuton nettiseminaari työhyvinvoinnin kehittäjille

Kenelle: Työhyvinvoinnista vastaaville, työhyvinvointipäivien tilaajille, suunnittelijoille ja järjestäjille + työhyvinvoinnin lisäämisestä kiinnostuneille

Ajankohta: Järjestettiin maanantaina 17.6.2013 klo 15.00 - 15.45.


Tämän nettiseminaarin tiivis ja konkreettinen sisältö:

  1. Ongelmat työhyvinvointipäivissä ja hyvinvoinnin luomisessa
  2. Ratkaisuja siihen, miten luodaan päiviä, joissa raha ei mene hukkaan ja saadaan aikaan hyvinvointia


Puhujat

Ilkka Koppelomäki, NLP-valmentaja ja Anssi Saari, joogaopettaja

@ Marja Milistver

@ Marja Milistver

Voidaanko työpaikoilla hyvin?

Työhyvinvointiin kiinnitetään koko ajan enemmän huomiota ja rahaa sysätään erilaisiin Tyky- ja Tyhy- päiviin mutta silti, työpaikoilta ja ihmisiltä kantautuu viestiä siitä, että kaikki ei ole hyvin. Meillä on tällä hetkellä Suomessa lähes puoli miljoonaa masennuslääkkeiden syöjää. Määrä on kymmenkertaistunut noin 20 vuoden aikana.

Ihminen ominaisuuksiltaan tuskin on muuttunut tässä lähivuosikymmenten aikana, mutta jotain on tapahtunut. On tämän päivän tavallinen tarina kuulla, että kollega on irtisanottu ja hänen työtaakkansa on jaettu vielä toistaiseksi työpaikkansa pitävien kesken.

Alkoholin, stressin ja masennuksen yhteydeltä ei voi välttyä, mutta kumpi oli ensin, muna vai kana?

Jos maksetaan iso raha siitä, että työntekijät voisivat hyvin, niin kannattaako sillä rahalla lähteä kaljojen kanssa rillaamaan makkaraa?

Hyvin usein Tyhy-päivän nimissä jumpataan trikoot jalassa. Entä henkinen hyvinvointi? Mitä työkaluja työntekijä saa elämäänsä tunnin mittaisesta Zumbasta?

Elämänhallinta näyttää olevan yhä useammalla suomalaisella hukassa: Väsymystä lääkitään TV:n katselulla ja stressiä alkoholilla. Tyhy-toiminnasta puuttuu myös pitkäjänteinen ajattelu eli mitä tapahtuu sen "hyvinvointipäivän" jälkeen. Sehän itseasiassa ratkaisee enemmän kuin se itse Tyhy-päivä.

Menemme asian ytimeen

Mitä hyvinvointi oikeasti on ja miten hyvinvointiin voidaan vaikuttaa nopeasti, kun ajatus hyvinvoinnista ja sen luomisesta muuttuu.

 

Tiedossa suoraa puhetta ja konkreettisia ajatuksia!