Strategioita huipputerveyteen ja suorituskykyyn


Paikka: Sokos Hotel Lahden seurahuone

Aika: keskiviikko 9.5.2012 klo 17.30 - 20.00 Huom! Tapahtuma on jo mennyt!

Liput: 38 €, ovelta 43 €

Kenelle ja miksi osallistua?

Sinulle, joka haluat tietää miten voit parantaa itse hyvinvointiasi, nostaa suorituskykyäsi ja jaksamisen tasoasi ravinnolla ja elämän valinnoilla.


Jaakko Halmetoja ja Ilkka Koppelomäki tulevat kertomaan, miten oman hyvinvointinsa voi saada täysin uudelle tasolle!

Jaakko Halmetojan viime vuosien suosituin luentokonsepti nitoo yhteen välineitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja energisyyden konkretisoimisesta tavallista kirkkaammalle tasolle.

Luento selkeyttää kuulijalle nykyisten ruokatrendiemme syntysyitä, yhteisiä nimittäjiä ja puuttuvia palasia. Presentaation aikana Halmetoja käy viihdyttävään tyyliinsä läpi kasvijalostuksen ja teollistumisen yhteyttä nykyiseen vireystilaamme sekä tarjoaa rutkasti kokreettisia välineitä ruokailutottumusten päivittämiseen. Luennolla selviää myös se, miten rakennetaan voittamaton immuniteetti!

Uskalla Innostua -tiimin päävalmentaja Ilkka Koppelomäki tulee pitämään pienen presentaation teemasta Uskalla innostua ja usko itseesi! Epävarmuus ja tyytyminen pitää meidät siinä tilassa ja ympäristössä mihin olemme joskus päätyneet tai missä olemme tottuneet olemaan. Hyvinvointi kasvaa merkittävästi silloin kun ihminen nauttii siitä mitä tekee sellaisessa ympäristössä missä on hyvä olla. Ilkka kertoo, miten luoda uskoa itseensä ja rohkaistua tekemään elämästä sellaista mitä haluat!

Tervetuloa muuttamaan elämäsi suunta parempaan!


Valmentajasi:

Uskalla-innostua-Jaakko-Halmetoja.jpg

Jaakko Halmetoja on ravintoasiantuntija, luennoitsija ja suklaa-alkemisti, jonka intohimona on luonnonmukaisen ravitsemuksen ja -elämäntavan yhdistäminen ympärillämme vallitseviin olosuhteisiin. Jaakko on luennoinut, valmentanut ja konsultoinut huippusuorituskyvystä kiinnostuneita ihmisiä yritys- ja urheilumaailmassa päätoimisesti vuodesta 2008 lähtien. Viimeisten vuosien aikana Jaakko on esiintynyt Suomessa lähes 150 luennon vuosivauhdilla ja intohimoa informaation jakamiseen kuvaa hyvin myös yli 100 lehti-, radio- ja TV-haastattelua vuonna 2011.

Jaakon kotisivu


Uskalla-innostua-Ilkka.jpg

Ilkka Koppelomäki on kansainvälisesti sertifioitu NLP-valmentaja, joka yhdistää valmennuksessaan parhaita mahdollisia työkaluja, harjoituksia ja ideoita, jotta sinä saat haluamiasi tuloksia. Ilkka on ex-triathlonisti ja valmentaa päätyökseen ihmisiä saavuttamaan haluamiaan tuloksia. Ilkan valmennuksessa olleet asiakkaat uskaltavat rohkeammin toteuttaa omaa elämäänsä ja he uskovat omiin mahdollisuuksiinsa.