Back to All Events

Valmennusilta - Oman elämäsi tähtirooli

  • Koulutuskeskus 7. Taivas Yliopistonkatu 60 A 7 krs Tampere (map)

 

Elämä on kuin näytelmä, johon olet saanut pääroolin. Millainen näyttelijä ja millaisessa näytelmässä olet, on sinun omissa käsissäsi.

 

Onko elämäsi täynnä seikkailua, draamaa vai komediaa? Millaisia henkilörooleja näytelmässäsi on, millaisia tunnetiloja se sisältää ja millaisessa ympäristössä?

MIELENKIINTOINEN AJATUSLEIKKI...

Meillä jokaisella on oma näytelmämme ja omat roolimme. Voimme myös vaikuttaa omilla valinnoillamme, mitä osaa näyttelemme toistemme elämässä ja millä tavoin. On mahdollista, että toistamme vuodesta toiseen samankaltaista juonta elämämme eri osa-alueilla, esimerkiksi raha-asioissa, ihmissuhteissa tai työelämässä, päätymällä aina samaan lopputulokseen, erilaisten tapahtumien kautta. Kuin näytelmä, jota seuraa siitä huolimatta, että jo aavistaa loppukohtauksen

ILLAN VALMENTAJANA ITSETUNTEMUS JA IHMISSUHDEVALMENTAJA SONJA KAUNISMÄKI

Tahtoisitko tehdä muutoksen ja luoda uuden käsikirjoituksen tulevaisuudellesi? 

Elämässä on kolmenlaista tapaa tehdä muutoksia

1.    ajautuminen

2.    sairauden, eron, kuoleman tai jonkun muun radikaalin tapahtuman seurauksena

3.    tietoinen valinta

Tunnistat ehkä parhaiten omalla kohdallasi tai lähipiirissä tapahtuneen ainakin kaksi ensimmäistä. Tietoista valintaa me emme aina ajattele niinkään valintana, vaan päätöksenä.

Tietoinen valinta muuttaa asioita, on vastuun ottamista päätöksestään ja sen seurauksista.Joskus tietoinen valinta on tunne siitä, että niin on tehtävä, vaikka ei tietäisi miten elämä jatkuu päätöksen jälkeen.

MITEN USEIN TEET VALINTOJA?

Me teemme valintoja koko ajan! Mitä jos voisitkin tehdä helposti tietoisia valintoja, jotka selkeästi kuljettavat sinut toivomaasi suuntaan? On sitten kyse elämänmuutoksesta, ihmissuhteista, työpaikan vaihdosta, näin kesän kynnyksellä rantakunnosta tai vaikka uuden auton hankkimisesta.

Tule mukaan Tampereelle 3.5 Uskalla Innostua valmennusiltaan, jossa pääset suunnittelemaan uudenlaista käsikirjoitusta, jossa olet oman elämäsi tähtiroolissa.

Illan tavoitteena on lisääntynyt selkeys siitä, millaisen tähtiroolin tahdot itsellesi kirjoittaa. Valmennuksen aikana tehdään mielenkiintoisia ja hauskoja visualisointiharjoituksia, joissa pääset lähemmäksi omia unelmiasi ja löydät ensimmäisiä askeleita kohti haluamaasi tulevaisuutta.

 

HINTA JA MITEN PÄÄSET MUKAAN

Valmentajiemme vastaavat valmennukset yrityksille maksavat sadoista tuhansiin euroihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa yritysten hintaa.

Koska valmennusiltojen ensisijainen tarkoitus on tarjota jatkuva mahdollisuus itsesi kehittämiseen ryhmässä, haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo osallistua ja siksi nyt kevään Tampereen valmennusiltojen osallistumismaksu on vain 15€ ennakkoon ostettuna (40€ ovelta).

Lupaamme jokaisessa valmennuksessamme työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

Uskalla Innostua -valmennusilloissa käsitellään kattavasti itsensä kehittämiseen liittyviä teemoja. Iltoja pidetään sekä Helsingissä että Tampereella.