Hyvää mieltä ravinnosta -valmennusluento Kajaanissa

 

Tapahtuma, joka nostaa mielesi ja kehosi hyvinvoinnin uudelle tasolle

Paikka: Sokos Hotel Valjus Kajaani

Aika: Tiistai 15.5.2012 klo 17.00 - 20.00 Huom! Tapahtuma on jo mennyt!

Kenelle ja miksi osallistua?

Sinulle, joka haluat voida elämässäsi paremmin. Haluat tutustua ravinnon ja mielen merkitykseen hyvinvoinnissa. Saat konkreettisia keinoja hyvinvointisi lisäämiseen jo heti tänään.

 

Valmentajasi tapahtumassa ovat Anu Kauppinen ja Ilkka Koppelomäki

Anu Kauppinen ja Ilkka Koppelomäki tulevat opastamaan sinua miten voit nostaa oman hyvinvointisi täysin uudelle tasolle! Jos et ole tyytyväinen kehosi ja mielen tilaan tällä hetkellä, niin tämä on juuri sinulle oikea valmennus.

Anu Kauppinen

Anu Kauppinen on Charles Poliquinin kouluttama biosignature-valmentaja, personal trainer ja ravintovalmentaja.

"Olen Biosignature- ja ravintovalmentaja sekä personal trainer. Työssäni olen erikoistunut terveyden, suorituskyvyn ja kehonkoostumuksen edistämiseen hormonitoiminnan optimoinnin kautta. Valmennuksessa haluan antaa sinulle neuvoja, joilla voit parantaa ulkomuotosi lisäksi terveyttä ja suorituskykyä. Oikean ravinnon ja liikunnan avulla jaksat paremmin tavoitella myös unelmiasi. Elämäni ei ole aina ollut terveellisten elämäntapojen pohjalla. Tein vuosina 2006-2010 oman elämäntapamuutokseni ja tiedän mitä sen tekeminen vaatii. Nyt haluan auttaa sinua saavuttamaan terveellisemmän elämän. Voin luvata, että muutos näkyy ulospäin ja sen tuntee sisällään!"

Anun kotisivu

Ilkka Koppelomäki

Epävarmuus ja tyytyminen pitää meidät siinä tilassa ja ympäristössä mihin olemme joskus päätyneet tai missä olemme tottuneet olemaan. Hyvinvointi kasvaa merkittävästi silloin kun ihminen nauttii siitä mitä tekee sellaisessa ympäristössä missä on hyvä olla. Ilkka kertoo, miten luoda uskoa itseensä ja rohkaistua tekemään elämästä sellaista mitä haluat!

Tervetuloa aloittamaan muutos parempaan hyvinvointiin, itsetuntoon ja jaksamiseen!

Ilkka Koppelomäki on kansainvälisesti sertifioitu NLP-valmentaja, joka yhdistää valmennuksessaan parhaita mahdollisia työkaluja, harjoituksia ja ideoita, jotta sinä saat haluamiasi tuloksia. Ilkka on ex-triathlonisti ja valmentaa päätyökseen ihmisiä saavuttamaan haluamiaan tuloksia. Ilkan valmennuksessa olleet asiakkaat uskaltavat rohkeammin toteuttaa omaa elämäänsä ja he uskovat omiin mahdollisuuksiinsa.