In English

H-Factor with Joseph McClendon III, Helsinki 26.5.2013

 

Mitä elämässäsi tapahtuisi, jos voisit

 • elää pidempään
 • olla tehokkaampi tekemisissäsi
 • vetää puoleesi ihmisiä
 • stressaantua vähemmän
 • nauttia syvemmistä ihmissuhteista
 • nauraa enemmän
 • kestää paremmin erilaisia elämän haasteita ja yllätyksiä niin arjessa ja työelämässä?

Tiesitkö, että kaikki tämä on mahdollista lisäämällä onnellisuutta elämääsi?

 

Mikä on "The H-Factor"?

H tulee sanasta "Happiness" eli onnellisuus. H-Factor on seminaari, joka tarjoaa konkreettisia keinoja ja työkaluja onnellisuuden luomiseen ja lisäämiseen. Pääset nopeammin eteenpäin elämässäsi ja busineksissa.


Tärkein syy osallistua tähän seminaariin

Ihmiset pystyvät paljon parempiin tuloksiin silloin, kun he ovat onnellisia

Kun sinusta tuntuu hyvältä itsesi kanssa, voit olla myös paljon parempi puolisollesi, lapsillesi, parempi esimies tai työntekijä ja yksinkertaisesti pystyt parempaan ihan missä tahansa asiassa. Onnellisuus voi auttaa sinua olemaan jopa terveempi.

Tärkein syy osallistua tähän seminaariin on se, että seminaarissa sinulle opetetaan, miten olla onnellinen. Opit viisi konkreettista keinoa, joiden avulla voit päivittäin muuttaa maailmaasi ja lisätä onnellisuutta. Onnellisena oleminen on tunne ja sitä, mitä jokainen meistä tavoittelee jollakin tasolla. Kun sinulla on keinoja ja työkaluja onnellisuuteen, niin sinulla on tehokas voimavara omaan elämääsi. Vaikutukset näkyvät myös työssäsi ja ihmissuhteissasi.


Kuka Joseph McClendon III?

"Vaikea uskoa, että leveästi hymyilevä ja huippusuosittu Joseph McClendon III on ollut joskus koditon ja asunut pahvilaatikossa. McClendon voisi olla kuollut, mutta elämä voitti. Nyt hän auttaa muita saavuttamaan omat tavoitteensa ja tekemään unelmistaan totta. McClendon on puhunut yli neljälle miljoonalle ihmiselle neljällä mantereella ja auttanut vastaanotoillaan ja seminaareissaan tuhansia ihmisiä pääsemään eroon peloistaan, fobioistaan ja tunne-elämän ongelmistaan. Hän on kouluttanut valmentajia, liikemiehiä, näyttelijöitä ja urheilijoita sekä vetänyt johtamisen, viestinnän ja mielen uudelleen ohjelmoimisen kursseja Kalifornian yliopiston opiskelijoille. Nyt hän kiertää lavashownsa kanssa ympäri maailmaa kertomassa yleisölle, että mikä vain on mahdollista." - Jaana-Mirjam Mustavuori, Voi Hyvin lehdessä 10/2011

Joseph McClendon III on yksi maailman johtavista valmentajista henkilökohtaisen muutoksen saralla ja hän on vaikuttanut miljoonien ihmisten elämiin auttamalla heitä tekemään isoja muutoksia niin yksityis- kuin työelämässä.  Hän on toiminut Anthony Robbinsin päävalmentajana ja tiiviissä yhteistyössä Tonyn kanssa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Joseph on kirjoittanut yhdessä Robbinsin kanssa kirjat “Power Thoughts” ja “Unlimited Power - a Black Choice”. Josephin uusi kirja on Get Happy Now.

Josephilla on tohtorintutkinto neuropsykologiasta ja lisäksi useita sertifikaatteja neurotieteistä. Hän on erikoisosaaja auttamaan ihmisiä pääsemään pelkojen, erilaisten fobioiden ja emotionaalisten haasteiden yli. Josephin erityinen kyky mennä suoraan ongelman ytimeen ja aikaansaada nopeita muutoksia tekee hänestä muutoksen mestarin ja menestyneen huippuvalmentajan valmentamilleen ihmiselle eri puolilla maailmaa. Joseph McClendonia pyydetään jatkuvasti pitämään valmennuksia, esiintymään pääpuhujana eri tilaisuuksissa ja vetämään workshoppeja ja seminaareja useissa Fortune 500 -listalla olevissa yrityksissä ympäri USA:ta, Eurooppaa ja Australiaa.

Uskalla-innostua-Joseph-McClendonIII.jpg

Miksi sinun kannattaa osallistua?

 • opit konkreettisia tapoja luoda itsellesi lisää onnellisuutta
 • opit miten olla onnellinen silloinkin, kun se tuntuu vaikealta
 • opit miten ylläpitää onnellisuutta

"Joseph on tuttu jo useammasta seminaarista ja Anthony Robbinsin ohella toinen henkilö, joiden ansiosta muutin elämäntapani uudelle tasolle. Lähdin Josephin seminaariin saamaan lisäpotkua omaan toimintaani. Tarinat, kysymykset ja "peak state" antavat joka kerta annoksen endorfiiniä, joka on itse koettava." - Timo Merikallio, Voimaus-valmentaja, Ironwise Oy

"Josephin seminaarin vaikutusta omaan elämään ei voi kuvailla kuin sanalla WAU!! Se on itse koettava, ennen kuin todella ymmärtää. Suosittelen kaikille, jotka haluavat saavuttaa elämässään jotain positiivista. Kaikille, jotka haluavat tuntea, miten ihanaa on, kun elämän palapelin palaset alkavat loksahdella paikoilleen." - Laura Hopea-Nyberg


Miksi sinun kannattaa tuoda työporukkasi tai tiimisi mukaan seminaariin?

Osallistu seminaariin yhdessä ihmisten kanssa, joiden kanssa olet eniten tekemisissä. Parasta, mitä esimies voi tehdä organisaatiossaan, on luoda onnellinen ja naurava työyhteisö, jolloin työntekijät voivat hyvin ja tekevät samalla parempaa tulosta. He ovat yksinkertaisesti tuottavampia. Meidän kokemuksemme mukaan parhaat tulokset syntyvät, kun osallistuu oman ryhmänsä kanssa seminaariin. Tässä muutama syy:

Tässä seminaarissa tehdään tehokkaita harjoituksia, joita osallistujat pystyvät hyödyntämään myös työelämässään. Jo tällainen viiden tunnin tehokas seminaari saattaa vaikuttaa työntekijöiden motivaatioon ja tuloksentekoon ja olla tehokas oppimisen jakso.

Opitut tekniikat ja seminaarista saatu fiilis ei kuitenkaan välttämättä ole ikuista. Kokemuksemme mukaan hyvä tuottava fiilis ja opit pysyvät mielessä niin kauan kuin osallistuja muistaa pitää fiilistä yllä ja käyttää oppimaansa hyödyksi.

Tästä syystä ryhmät saavat aina parempia tuloksia aikaan seminaarin jälkeen: Ryhmän jäsenet pystyvät muistuttamaan ja yhdessä ylläpitämään oppimaansa ja myös viemään tehokkaammin oppeja myös laajemmin muihin työpaikan organisaatioihin.

Kysy ryhmätarjousta!

Työ-, harraste- ja kaveriporukoille tarjoamme pakettihintoja. Voit kysyä niistä lisää asiakaspalvelustamme myynti@uskallainnostua.fi tai puhelin 010 6177 420.


Mitä voit odottaa tässä seminaarissa?

Tämä seminaari tulee olemaan todella intensiivinen. Saamme välillä kuulla, että seminaari ei ehkä ole paras nimi kuvaamaan tällaista tapahtumaa. Jos vertaat seminaaria perinteiseen bisnesseminaariin tai kenties yliopiston luentoon, sitä et tule kokemaan tässä seminaarissa.

Joseph McClendon III on puhunut useammalle miljoonalle ihmiselle ympäri maailmaa. Hänellä on monissa seminaareissa ollut jopa 10 000 ihmisen yleisö kerralla. Hän tietää, mitä hän tekee ja osaa yhdistää oppimisen, valmentamisen ja huumorin.

Lupaamme, että sinulla ei tule olemaan tylsää tässä seminaarissa.

Intensiivisyys tarkoittaa tätä: Seminaarin kesto on viisi tuntia ja sen aikana tullaan pitämään vain yksi lounastauko.

Joseph ei tule siis Suomeen pitämään kahvitaukoja, vaan todella auttamaan sinua olemaan onnellinen omassa elämässäsi.

Joseph tulee käyttämään seminaarin aikana:

 • Inspiroivia tarinoita
 • Osallistavia harjoituksia

Joseph itse sanoo, että tieto on vain potentiaalista voimaa. Todellista voimaa on tieto, jonka hyödyntää. Tässä seminaarissa tieto laitetaan käytäntöön ja saat konkreettiset keinot onnellisuuden lisäämiseksi päivittäin.


Kenelle tämä seminaari on tarkoitettu?

Järjestämme tämän seminaarin erityisesti suomalaisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä onnellisemmaksi ja tyytyväisemmäksi.

Ihmisille, jotka kenties...

 • haluavat lisätä onnellisuutta elämäänsä, mutta eivät tiedä, mitä tehdä
 • haluavat parempaa vuorovaikutusta toisten ihmisten kanssa ja parempia ihmissuhteita
 • tuntevat elävänsä vain rutiinia, arki on samanlaista päivästä toiseen eikä mikään tunnu oikein miltään
 • ovat onnettomia, koska tietävät mitä tehdä, mutta eivät saa muutosta aikaan
 • etsivät uusia keinoja oman elämän muutoksiin ja haluavat elämäänsä muutosta
 • ovat tyytyväisiä suhteisiinsa, heillä on työ ja kenties lapsia, mutta siltä ei tunnu onnelliselta
 • ovat kyllästyneitä omaan elämäänsä tai työhönsä
 • ovat uupuneita tai väsähtäneitä
 • haluavat oppia työkaluja oman elämänsä hallintaan
 • haluavat oppia keinoja auttaa muita onnellisemmaksi
 • haluavat osallistua huippuvalmentajan seminaariin uteliaisuudella
 • ovat valmentajia ja haluavat oppia huippuvalmentajan käyttämiä tekniikoita ja esiintymistapaa


Tämä ei ole kuitenkaan kaikille

Huippuseminaari syntyy huippuvalmentajasta, järjestelyistä ja oikeista ihmisistä paikan päällä

Tämä seminaari ei siis välttämättä sovellu kaikille ja sen takia on hyvä tarkastaa seuraavat kohdat.

Tämä ei ehkä ole sinulle, jos...

 • koet tietäväsi jo kaiken ja kukaan ei voi tuoda sinulle mitään uutta
 • haluat paljon kahvitunteja ja taukoja
 • haluat mieluummin vain kuunnella passiivisena, etkä halua osallistua täysillä ohjelmaan
 • et ymmärrä selkeästi puhuttua englantia, seminaarin kieli on englanti

Vaikka tunnistaisitkin itsesi yllä olevista, niin sinulla on lupa osallistua. Muista kuitenkin, että olemme maininneet näistä jo etukäteen.


Mitä suomalaiset sanovat Joseph McClendon III:n seminaareista?

Anthony Robbinsin suositus


Aika ja paikka: su 26.5.2013 Hilton Helsinki Kalastajatorppa tapahtuma- ja kongressikeskus

Sunnuntai 26.5.2013, klo 9.00 - 17.00

9.00 - 10.30 Rekisteröinti

10.30 H-Factor seminaari alkaa - Lounas, tapaa muita samanhenkisiä osallistujia ja luo vaikka oma voimaryhmäsi (+ 9,90 € tai 20 €) - VIP-lounas Joseph McClendon III:n kanssa (sisältyy VIP-lipun hintaan)

16.30 H-Factor seminaari päättyy

17.00 tapahtuma päättyy

Hilton Helsinki Kalastajatorppa Hotel  - Kongressi- ja tapahtumakeskus Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki


Liput

VIP-liput - Rajoitettu määrä | 349 eur - LOPPU

 • Sisältää varatun paikan H-Factor -seminaarin etuosasta parhailta paikoilta
 • VIP-lounas Joseph McClendon III:n kanssa, VIP-lounas sisältyy hintaan
 • Lounaan aikana mahdollisuus kysyä kysymyksiä Josephilta
 • Joseph McClendon III:n kirjoittama Get Happy Now -kirja

GOLD liput | 149 eur - LOPPU

 • Sisältää GOLD-alueen istumapaikan H-Factor -seminaarissa
 • Mahdollisuus osallistua verkostoitumislounaalle (+ 9,90 € tai 20 € valintasi mukaan)

Tai soita meille  010 6177 420 tai lähetä postia osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi

Seminaarin järjestää Uskalla Innostua - Inner Strength Finland oy.


Millaisia kokemuksia ihmisillä on tapahtumistamme?

“Kun soitin ensimmäistä kertaa Ilkalle loppuvuodesta 2007, lähestulkoon kaikki elämässäni oli erilaista. Jokin osa minusta tiesi, että on aika muutokselle, vaikkakaan en tietoisesti hakenut “muutosta”. Jatkuva kiire, stressi, erilaiset pelot ja syytökset itseä ja muita kohtaan ohjasivat toimintaa ja ajatuksia, jotka rajoittivat hyvin paljon yrittäjän arkea. Nyt kun vuodet ovat kuluneet ja olen osallistunut Ilkan suosituksesta koulutuksiin ja valmennuksiin Suomessa ja ulkomailla, huomaan olevani aivan eri ihminen. Näiden vuosien aikana olen tehnyt asioita, joita en koskaan kuvitellut minulle mahdolliseksi ja käynyt paikoissa, joita en koskaan kuvitellut näkeväni, osallistunut sen hintaisiin tapahtumiin, joihin en minulla ikinä uskonut olevan varaa ja tehnyt rahaa päivässä sen verran, mitä aiemmin sain kahdessa kuukaudessa. Käyttämäni ajan ja rahan käyttäminen valmennuksiin ja itseeni on ollut hurjan hyvä sijoitus onnellisuuteen, joka on seurausta uskalluksesta, innostuksesta ja halusta tehdä uusia asioita. Kiitos Ilkka ja kiitos Uskalla Innostua!” –Jani M., yrittäjä

“Täytyy muuten sanoa, että luentonne jälkeen olen ollut paljon innostuneempi ja aidosti iloinen! Meillä oli ystävien kanssa mahtava  reissu ja arki kotonakin on maistunut paljon paremmalle. On se vaan jotenkin niin erilaista, kun ihminen puhuu sinulle suoraan, kuin se, että lukee vaan kirjoja ja pohtii itsekseen asioita, vaikka toki sekin on tärkeää.  Kiitos siis vielä kerran!”– Pirjo Uutela, 30, Vantaa

"Mikäli kaipaat muutosta tai työkaluja, joilla voit parantaa elämäsi laatua, niin suosittelen ehdottomasti Uskalla Innostua -valmennuksia. Erittäin käytännönläheistä, helppo viedä käytäntöön ja näet nopeasti tuloksia." - Pauli Kaarre


Bob Proctor ja David Wolfe suosittelevat tapahtumiamme: