Haluatko enemmän itsevarmuutta, rohkeutta, löytää tien itsesi hyväksymiseen ja tulla varmemmaksi ihmisten edessä? -Sitten tämä on sinulle!

 

Mitä sinä tarvitset siihen, että uskallat ottaa sen ensimmäisen tai seuraavan askeleen, jotta pystyt toteuttamaan haluamaasi elämää? On monia syitä, miksi emme uskalla. Lue tämä sivu ja saat tietää, miten tulet uskaltamaan enemmän.

 

Valmentaja Ilkka Koppelomäeltä Sinulle, joka haluat olla rohkeampi ja varmempi:

Uskalla-innostua-Ilkka-Koppelomaki12

Jos olet rehellinen, niin kuinka monta kertaa olet siirtänyt jonkin asian tai unelman toteuttamista, koska et ole uskaltanut? Omalla kohdallani totuus on varmasti satoja kertoja. Kenties kuukaudessa tai vuodessa. Tai joskus jopa päivässä.

On tärkeää, että tiedät, mitä haluat, mutta jos et uskalla toteuttaa haluamiasi asioita, niin joskus voisi olla helpompaa vain olla tietämättä. On myös niin paljon helpompaa olla toteuttamatta sitä, mitä haluaa. On paljon helpompaa jäädä paikalleen, kuin liikkua.

Mitä sinä olet siirtänyt elämässäsi eteenpäin tai unohtanut sen takia, että et ole uskaltanut ottaa sitä merkittävää askelta eteenpäin? Minulta on jäänyt monta ihmistä tapaamatta. Varsinkin niitä, jotka ovat olleet vastakkaista sukupuolta. On myös monta kauppaa jäänyt tekemättä myyjänä ja monta mahdollisuutta käyttämättä, koska en ole uskaltanut liikahtaa tai saanut suutani auki. Rohkeus näissä tilanteissa olisi tehnyt monista asioista helpompia ja olisin saavuttanut monia asioita, mitä en saavuttanut, koska en uskaltanut. Tiedän, että en ole ainoa, vaan jokaisella on oma tarinansa kerrottavana.

Jos kuitenkin unohdetaan se, mikä on mennyt ja mietitään tulevaisuutta... Jos jatkat samalla tavalla, niin mitä tavoitteita et ehkä saavuta, ketä sinulta jää tapaamatta, mitä mahdollisuuksia ja kokemuksia sinulta jää kokematta?

Uskallus ja rohkeus on vastakohta mukavuudenhalulle. Mukavuudenhalu on sitä, että haluat tuntea olosi turvalliseksi ja mukavaksi. Haluat, että elämä on helppoa ja asiat tapahtuvat helposti. Todellisuudessa joskus asiat menevätkin helposti. Jos kuitenkin haluat toteuttaa jatkuvasti jotain uutta, niin se tarkoittaa myös jatkuvaa epämukavuusalueelle siirtymistä.

Rohkeuteen liittyy myös ajattelu siitä, mitä muut mahtavat ajatella. Tältäkään ei ehkä voi täysin välttyä ja se on jollakin tavalla tuttua jokaiselle. Mitä sinä tekisit, jos et välittäisi siitä, mitä muut ajattelevat?

Olen huomannut, että osa ihmisistä ei todellakaan kiinnitä huomiota siihen, mitä muut ajattelevat heistä. Nämä samat ihmiset ovat myös rentoja ja rohkeita toteuttamaan elämässään mitä ihmeellisimpiä asioita. Vähintään yksi ominaisuus yhdistää heitä kaikkia: He ovat sinut itsensä kanssa ja pitävät itsestään sellaisena, kuin he ovat. Silloin on paljon helpompi olla rento ja rohkea!

Rohkeutta ja uskaltamista voi harjoitella. Niin myös sitä, miten sinä pystyt hyväksymään itsesi täysin.

 

On neljä asiaa, mitkä ovat tärkeitä rohkeassa toteuttamisessa:

 1. Tiedät, mitä haluat
 2. Kyky ja halu mennä epämukavuusalueelle
 3. Se, että olet sinut itsesi kanssa siitä, kuka olet ja miten toimit
 4. Toteutat - Rohkeus on tunnetta ja toimintaa

Kohtia 2-4 harjoittelemme käytännössä tässä viikonloppuvalmennuksessa. Autan sinua selkeyttämään kohdan 1 etukäteen videoiden ja harjoitusten avulla.

Omassa elämässäni on ollut monia ihmisiä, jotka ovat auttaneet minua olemaan varma ja kehittymään sellaiseksi ihmiseksi, kuka olen tänä päivänä ja pitämään itsestäni sellaisena, kuin olen.

Yksi näistä ihmisistä on nykyinen hyvä ystäväni, laulaja Hanna Maaria. Yhdessä hänen kanssaan olemme rakentaneet voimakkaan ja kokemuksellisen valmennusviikonlopun, johon pääsee pieni ryhmä rohkeutta ja varmuutta elämäänsä kaipaavia ihmisiä.

 

Valmennuksemme rohkeaan elämän, tavoitteiden ja oman itsesi toteuttamiseen:

Lue alempaa lisää siitä, miksi tämä on valmennusohjelma, eikä vain yksi valmennusviikonloppu...

Tämän valmennuksen tavoitteemme on auttaa sinua siinä, että...

 • Sinulla on kyky ja uskallus astua mukavuusalueeltasi
 • Sinulla on vahvistunut itsetunto ja rohkeus
 • Tiedät paremmin vahvuutesi ja osaat tuoda vahvuutesi esiin (tämä auttaa sinua erityisesti työelämässä pääsemään ylöspäin tai parempiin töihin)
 • Osaat hallita ja luoda haluamiasi tunteita
 • Osaat konkreettisesti toteuttaa haluamiasi asioita
 • Osaat luoda ja saada aikaan pysyviä muutoksia elämässäsi

7 syytä, miksi sinun kannattaa osallistua

 1. Opit hallitsemaan paremmin tunteitasi ja ylittämään rajojasi
 2. Pääset ryhmään, joka auttaa sinua olemaan rohkeampi
 3. Opit käsittelemään epäonnistumisia ja epäonnistumisen pelkoa
 4. Opit olemaan rohkea alusta loppuun
 5. Saat rohkeutta ja voimaa päätösten tekemiseen
 6. Opit olemaan ihmisten edessä rennosti ja voittamaan pelkosi
 7. Saat lisää itsevarmuutta ja itsetuntosi paranee

 

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat...

 • rohkeutta toteuttamiseen (käytännössä minkä tahansa asian toteuttamiseen)
 • ylittää omia rajojasi
 • päästä hyvään ja voimauttavaan ryhmään
 • heittäytyä ja luoda omaa elämääsi

 

 

Tämä valmennus ei ole sinulle, joka...

 • olet kiinnostunut vain luennosta ja istumaan viikonlopun paikallaan
 • et halua olla vuorovaikutuksessa muiden osallistujien kanssa
 • et halua kokeilla uusia juttuja (on ok, että et uskalla, mutta halu tarvitsee olla)

Olen saanut paljon tällaisia posteja vuosien varrella. Tässä valmennuksessa haluan tuoda ratkaisuja:

Minun ongelma on se, että jaksan sitoutua tekemiseen n. 10 päivää ja sitten kaikki lössähtää arjen alle. Siitä seuraa syyllisyys ja häpeä. Sitten en saa mitään aikaiseksi. Taas päätän jatkaa ja otan spurtin ja kuinka ollakaan, käy samanlailla.
Minua kiinnostaisi löytää sellainen itseluottamus ja rohkeus, että voisin toteuttaa omia haaveitani ja unelmiani miettimättä sitä, mitä muut ihmiset siitä ajattelevat.

Valmentajasi tässä viikonlopussa

Toimin päävalmentajana tässä viikonlopussa. Olen entinen kilpatriathlonisti, yrittäjä kahdentoista vuoden ajalta ja olen nyt viimeisen kuusi vuotta valmentanut ihmisiä tekemään elämässään sitä, mitä kukin haluaa tehdä. Pohjani on NLP-kouluttajana ja vedän myös NLP-kursseja NLP Opistossa.

Parinani valmennuksessa on laulaja Hanna-Maaria Tuomela. Tutustuin Hanna-Maariaan useampia vuosia sitten. Tiemme yhdistyivät varsinaisesti, kun halusin kehittää omaa ääntäni. Tiesin Hanna-Maarian ja kysyin häntä avukseni.

Hanna-Maaria omalla tavallaan on ollut mukana oman elämäni muutoksessa ja auttanut minua useita kertoja muuttamaan monia uskomuksiani itsestäni.

Nyt haluan, että sinä pääset tutustumaan häneen ja kokemaan, miten hän voi auttaa sinua löytämään oman äänesi sisältäsi.

Huom! Tämä ei ole ääni-, laulu tai esiintymisvalmennus, mutta tulemme kokeilemaan monia asioita, jotka auttavat sinua laajentamaan omaa mukavuusaluettasi.


Teette tätä sydämestänne. Positiivista kannustavaa ohjausta. Toimii.
Ammattitaitoista ja innostavaa valmennusta.
Olette luotettavia, hauskoja ja ammattitaitoisia.
Mahtava energia, kannustus ja tuki. Tietoa aivan valtava määrä.
Uskalla-innostua-Rohkea-toteuttaja-palaute.jpg

 

Ohjelmasta

Ensimmäisenä päivänä

 • Tutustumme siihen, missä menee mukavuusalueesi raja ja missä alkaa epämukavuusalue
 • Harjoittelemme käymään epämukavuusalueella ja kestämään sen
 • Opit hallitsemaan tunteitasi
 • Opit luomaan uusia tunteita
 • Rakennamme yhdessä sinulle voimakkaan tunteen, jota voit hyödyntää, kun teet jännittäviä / pelottavia asioita

Toisena päivänä

 • Kartoitat vahvuutesi ja opit tuomaan ne esiin
 • Itsesi hyväksyminen ja itsesi ilmaiseminen
 • Miten uskallat tuoda itsesi esiin ja olla rohkea toteuttaja
 • Harjoittelemme vielä lisää käymistä epämukavuusalueella ja kestämään sen
 • Tulet tutuksi sisäisen ja fyysisen äänesi kanssa
 • Seuraavat askeleet uudessa elämässäsi

Ohjelmaan saattaa tulla jotain lisää ja tarkennamme sitä osallistujien toiveiden mukaan. Kun ilmoittaudut, kysymme sinulta, mitä haluat tältä valmennukselta ja otamme toiveet mahdollisimman hyvin huomioon valmennuksen lopullisessa suunnittelussa.

 

Miten toimimme

Tässä valmennuksessa yhdistyy luennot, valmennus ja käytännön harjoitukset. Ei pelkkää puhetta, vaan toimintaa!

Tulet tekemään harjoituksia yksin mielessäsi ja paperilla, parin kanssa ja pienessä ryhmässä.

Aloitamme varovasti, mutta vauhdilla lauantai aamuna. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei tarvitse etukäteen olla valmiiksi hurjasti rohkeutta, vaan rakennamme sitä viikonlopun aikana. Riittää, että rohkenet ja uskallat tulla paikalle!

Lue miten Maria koki valmennusviikonloppumme >> Vihreät helmet blogi

 

Mihin harjoitukset ja valmennus perustuu?

Suurin osa harjoituksista perustuu harjoituksiin ja kokemuksiin, joiden olen huomannut toimivan muilla ihmisillä, asiakkaillani tai itselläni. Olen koulutukseltani NLP-kouluttaja ja uskon, että vastaukset löytyvät useimpiin asioihin mielestä ja toiminnasta. Se on pohjana myös tähän valmennukseen.


Kun soitin ensimmäistä kertaa Ilkalle loppuvuodesta 2007, lähestulkoon kaikki elämässäni oli erilaista. Jokin osa minusta tiesi, että on aika muutokselle, vaikkakaan en tietoisesti hakenut “muutosta”. Jatkuva kiire, stressi, erilaiset pelot ja syytökset itseä ja muita kohtaan ohjasivat toimintaa ja ajatuksia, jotka rajoittivat hyvin paljon yrittäjän arkea. Nyt kun vuodet ovat kuluneet ja olen osallistunut Ilkan suosituksesta koulutuksiin ja valmennuksiin Suomessa ja ulkomailla huomaan olevani aivan eri ihminen. Näiden vuosien aikana olen tehnyt asioita, joita en koskaan kuvitellut minulle mahdolliseksi ja käynyt paikoissa, joita en koskaan kuvitellut näkeväni, osallistunut sen hintaisiin tapahtumiin, joihin en minulla ikinä uskonut olevan varaa ja tehnyt rahaa päivässä sen verran, mitä aiemmin sain kahdessa kuukaudessa. Käyttämäni ajan ja rahan käyttäminen valmennuksiin ja itseeni on ollut hurjan hyvä sijoitus onnellisuuteen, joka on seurausta uskalluksesta, innostuksesta ja halusta tehdä uusia asioita. Kiitos Ilkka ja Kiitos Uskalla Innostua!
— Jani M., yrittäjä

Miten tämä eroaa muista valmennuksista?

1. Olemme rakentaneet täysin uniikin kokonaisuuden siltä pohjalta, mitä olemme saaneet tietää, kun olemme kysyneet, mitä ihmiset tarvitsisivat elämäänsä tai mistä olisi eniten apua.

2. Missään muussa Uskalla Innostua -tiimin valmennuksessa ei ole ollut tällaista kokonaisuutta.

3. Aloitamme valmennuksen videoiden avulla jo ennen viikonloppua.

4. Jatkamme valmennusta videoiden avulla viikonlopun jälkeen. Tämä auttaa viemään valmennuksen tietoa ja taitoa käytäntöön.

5. Valmennukseen kuuluu live webinaarit, joissa voit kysyä mitä tahansa kysymyksiä. Webinaarien tarkoitus on auttaa sinua saamaan todellisia muutoksia pitkällä aika välillä.

 

Millaisia muutoksia voit odottaa omaan elämääsi?

Olemme järjestäneet tämän kurssin jo kaksi kertaa. Alla on kolmen osallistujan kuulumisia viikonlopun jälkeen.


En aluksi edes halunnut lähteä koko valmennukseen, olin kai supistanut mukavuusalueeni jo melko pieneksi. Lisäksi olisi monta muuta mielenkiintoista juttua ollut samana viikonloppuna. En voisi tyytyväisempi olla, että kaikesta huolimatta päätin lähteä Suomenlinnaan, koska tämä valmennus kosketti ja meni hyvin syvälle. Aivan eri tavalla kuin mikään muu, mihin olen osallistunut. Taitavasti valmentajina rakensitte hyväksyvän ja kannustavan ilmapiirin, jossa jokaisen oli helpompi siirtyä mukavuusalueen ulkopuolelle. Hauskoja harjoituksia, ihania ihmisiä, suuria tunteita ja rohkeutta. Kertakaikkiaan sykähdyttävä viikonloppu, josta ainoa asia, joka jäi harmittamaan oli, että en tällä kertaa saanut jakaa sitä rakkaani kanssa. Ehkä silläkin oli jokin tarkoitus. Lämpimästi voin suositella valmennusta ja toivon pääseväni osallistumaan uudestaan.
— Anne Laakso, ravintovalmentaja
Kurssilta tarttui käteen paljon toimivia työkaluja, joilla voin säädellä omia ajatuksiani sekä tunteitani. Opin mm. nostamaan tunnetilaani positiivisemmaksi ja toimivammaksi tunteiden pyörittelyn avulla. Tämä tekee heti hyvää myös ympäristölle. Voimatriggerin avulla puolestaan voin vahvistaa keskittymistä haluamiini asioihin esimerkiksi kilpailutekemiseen.

Heti seuraavana päivänä aloin toteuttamaan näitä uusia oppeja elämässäni. Kurssilla oli menty sanoista tekoihin, joten tekemistä oli helpompi siirtää myös muualle eikä opit jääneet vain ilmaan leijumaan. Tekemällä oppii. Huomasin mm.kuinka rohkeasti nyt ILMAISEN aidosti sen, miltä minusta tuntuu ja mitä oikeasti ajattelen!!! Olo on paljon kevyempi, aivan kuin jokin taakka harteilta olisi hälvennyt viikonlopun mittaan.

Yksi merkittävä asennemuutos tapahtui uuden oppimista kohtaan. Nyt näen ja koen vastaantulevat yllätykset ja uutta opettelua vaativat asiat osana elämän oppipolkua, kun ennen tunsin ne turhina tai ikävinä asioina, jotka vievät aikaa ja energiaa pois muilta asioilta. Elämä on luonnostaan muutosta ja kiertokulkua. Ennen saatoin vain toivoa joidenkin asioiden tapahtuvan ja järjestyvän, mutta nyt TOTEUTAN ne ROHKEASTI, jos niitä todella aidosti haluan.
— Aapo Summanen
Lähdin mukaan Rohkea toteuttaja-viikonloppuun, koska halusin parempia keinoja viedä eteenpäin työelämääni liittyvää suurta muutosta, jota olen toteuttamassa. Tarvitsen siihen monenlaisia keinoja ja rohkeus on varmasti yksi tärkeimmistä asioista, mitä tarvitsen juuri nyt. Muutos jota olen toteuttamassa liittyy siihen, että etsin työelämääni sekä 1. pysyvyyttä/jatkuvuutta että 2. sellaista työtä, joka tuntuu todella omalta, että minulla on tunne “juuri tätä minun pitää tehdä”. Eli työ jota rakastan.

Koin viikonlopun hyödyllisenä ennen kaikkea siksi, että se osoitti kuinka tärkeää on tehdä käytännön harjoituksia, eikä vain lukea itsekseen aiheesta. Tunnen että Rohkea toteuttaja-kurssi oli yksi tärkeä etappi matkalla “omaa työtäni kohti”. Samalla siinä tuli tärkeitä osa-alueita itselle käsittelyyn, kuten esiintyminen, heittäytyminen mukavuusalueen ulkopuolelle ja keskustelu muiden kanssa näistä aiheista oli antoisaa.
— Outi


AIKATAULU JA PAIKKA

SEURAAVA VALMENNUS ON SUOMENLINNASSA 2016.

Lauantai - päivämäärä vielä avoin
Valmennus alkaa lauantaina klo 10.15 - Sinun tulee saapua lautalla, joka lähtee Helsingin Kauppatorilta klo 9.40.
Lauantai päivä päätetään niin, että pääset takaisin Helsinkiin klo 19.40 lautalla.

Sunnuntai - päivämäärä vielä avoin
 Aloitamme klo 9.30 - Sinun tulee saapua lautalla, joka lähtee Helsingin Kauppatorilta klo 9.00. Valmennus päättyy sunnuntaina, niin että pääset takaisin Helsinkiin klo 19.00 lautalla. 


Liput - Mitä maksaa, että pääset mukaan?

Koko valmennuksen hinta on 495 euroa / henkilö. Hinta sisältää kahden päivän valmennuksen, kaksi valmentajaa, videoharjoitukset ennen ja jälkeen, webinaarit ja ruuan. Hintaan sisältyy myös arvonlisävero 24%.

Tiedän, että tuolla hinnalla voisit tehdä pienen lomamatkan Eurooppaan. Lomamatka voi rentouttaa, mutta se ei kuitenkaan muuta elämää. Tästä viikonlopusta voin taata, että se tuo muutosta.

Valmennuksessa jaan sellaisia asioita, mitä olen oppinut elämässä oman kokemuksen kautta ja sellaisia asioita, joita olen oppinut useilla kursseilla, jotka ovat maksaneet 2-5 kertaa niin paljon kuin tämä.

Valmennuksen hinta on aina sijoitus. Valmennuksesta saadulla kokemuksella ja uusilla taidoillasi, pystyt rohkeasti tekemään asioita, mitä et aiemmin uskaltanut tehdä.

Hienon ohjelman olette rakentaneet ja hinta on todella kohtuullinen ennakko- ja jälkiosioineen.
— Laura Manninen
Uskalla-innostua-Rohkea-toteuttaja-hanna-ja-ilkka.jpg

 

Miten muut ovat kokeneet tämän valmennuksen?

Tässä lisää palautteita heti viikonlopun jälkeen:

Ylitti odotukset moninkertaisesti. Parasta, mitä minulle on tapahtunut. Loistavat valmentajat, mahtava porukka ja yhteishenki. Tulen muistamaan tämän lopun elämääni.
Hieno energia. Turvallinen olo. Helppo lähestyä ja uskaltaa osallistua. Se, mitä valmennuksesta luin, myös toteutui. Valmentajat tukivat ja olivat läsnä.
Pidin siitä, että “joutui” rohkeasti toteuttamaan. Valmennus oli monipuolinen ja hyvin suunniteltu ja toteutettu! Valmennuksesta sai paljon kotiinvietävää.
Opin turvallisessa ohjauksessa laajentamaan omaa mukavuusaluettani. Uskon valmennuksesta olevan hyötyä arjessa lopun elämääni. Kiitos!
Hyödyllisiä harjoituksia. Harvoin pääsee harjoittelemaan vastaavia.
Tämä vahvensi ja syvensi oppimaani ja sen lisäksi tuli paljon uutta sen päälle.
Todella hieno ilmapiiri valmennuksessa koko viikonlopun ja sopivan haastavia tehtäviä.

 

 

Puitteet erinomaiset, järjestelyt toimivat, aikataulu sujuva. Parasta oli anti, ryhmä ja antoisat elämän eväät.

Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 045 1145 866 tai sähköpostilla tiimi@uskallainnostua.fi.

Mieti, mitä sinä toteuttaisit, jos vain uskaltaisit? Toisaalta, mikä on sen hinta, että et uskalla?

 

Nähdään valmennuksessa!

Innostavin terveisin,

Ilkka Koppelomäki - Uskalla Innostua -tiimin päävalmentaja ja perustaja