Kun valitsin unelman, elämä vastasi

Unelma toteen - Menestyksen Kaava

 

Me luomme omaa elämäämme ihan joka hetki. Se, mitä valitset, tulee näkyväksi aina jossain muodossa. Mitä selkeämmin valitset sen mitä haluat, kiinnität siihen hyvänlaista huomiota, sitä parempi on myös lopputulos.

Kun valitsemme elämäämme asioita sen mukaan, mikä on meille tärkeää, tulemme myös saamaan sen. Mitä selkeämpi päätös, sitä selkeämpi tulos. Mitä enemmän olet linjassa haluamasi asian kanssa, sitä nopeammin vedät sen puoleesi. Jokainen asia, ihminen, tapahtuma on vain meidän oppimista ja kehittymistä varten. Se, miten itse otat asian vastaan, on vain sinun asiasi. Jos koet, että haaveesi toteutuminen vaatii valtavasti töitä, kiinnitä huomiota siihen, että kiinnitätkö huomiota oikeisiin asioihin. Kiinnitä huomiota, että teetkö asioita väkisin ja pakko-asenteella. Välillä elämä heittää eteen haastepalloja vain siksi, että tiedostat, miten tärkeä tavoittelemasi asia on.

 

Menestyksen kaava on oikeastaan hyvin yksinkertainen! Kyse ei ole siitä, että tiedät sen - vaan siinä, että osaat käyttää sitä. Menestyksen kaavaa on mahdollista käyttää kaikkeen, mitä haluat luoda omaan elämääsi.

Menestyksen kaavan kolme eri vaihetta ovat:

  1. Aikomus

  2. Huomio

  3. Rauha

Menestyksen kaavasta on lukuisia esimerkkejä, niin sinulla kuin minullakin. Käytämme sitä helposti tiedostamattamme, mutta sen tietoinen käyttäminen voi saada ihmeitä aikaan! Tässä yksi tarina omasta elämästäni.

 

UNELMA ÄITIYDESTÄ

Monen nuoren naisen lailla haaveilin jossain kohtaa elämääni saavani lapsia ja tulevani äidiksi. Tahdoin vähintään kaksi lasta, molempia laatuja, että voin kokea molempien kasvatuksen ja rakastamisen. En nähnyt itselleni muunlaista tulevaisuutta ja tunsin sydämessäni halun tulla äidiksi. Annoin itseni kuitenkin nauttia nuoruudesta täysin rinnoin ja siirtelin perheenlisäystä tarkoituksella eteenpäin, että saisin nauttia vastuuttomasta elämästä mahdollisimman pitkään.

Tuli hetki, jolloin erään leikkauksen jälkeen lääkärit kertoivat, että minulla on lähes olematon mahdollisuus saada omia lapsia. Jos aioin saada, niin en saisi siirtää asiaa yhtään eteenpäin. Lääkärit olivat sitä mieltä, että minulla oli maksimissaan 2 vuotta aikaa. Olin 25-vuotias ja juuri eronnut pitkästä suhteesta. Pyörittelin muutaman minuutin asiaa ja vaikka olin lievässä shokissa, niin olin silti 100% varma, että lääkärit eivät tienneet mistä puhuivat. He eivät tunteneet minua, eikä minun kehoani, saati minun elämääni.

 

Vajaan vuoden sisällä löysin miehen, johon rakastuin ja aloimme suunnittelemaan yhteistä perhettä. Vaikka ajatuksissa kummitteli lääkärien tuomio, en halunnut antaa periksi. Kun päätimme silloisen puolisoni kanssa antaa lapselle mahdollisuuden tulla, tein selkeän päätöksen, että nyt on aika. Se oli valinta muuttaa elämäntapoja ja luoda keholleni mahdollisuus kantaa lasta.

Huomio alkoi kiinnittymään raskaana oleviin naisiin, pieniin lapsiin, lastenvaunuihin, perheautoihin ym. Aloin selkeästi luomaan tilaa tulevalle lapselle. Kuitenkin kuukaudesta toiseen petyin ja herättelin toivetta uudelleen ja uudelleen. Tuntui, että toiveesta tulla raskaaksi oli alkanut muodostua jo pakkomielle. Päädyimme jopa hormonihoitoon, joka sai minut aivan sekaisin. Hormonihoidon ajan elin päivittäin valtavassa tunnemyrskyssä, enkä kokenut tapaa oikeaksi.

 

Ihmettelin kuukaudesta toiseen, mitä tarkoittaa, että samaan aikaan koen voimakasta yhteyttä tulevaan lapseeni, mutta en ollut raskaana. Raskaustesti näytti plussaa kolme kertaa ja keskenmenojen sekä kohdunulkoisen raskauden jälkeen päätin, että nyt riittää. Suurin osa elämästäni oli keskittynyt kalenterin tuijottamiseen, päivien laskemiseen ja toistuviin pettymyksiin.

Olin tehnyt mielestäni kaiken, mitä asian eteen pystyin tekemään ja olin todella väsynyt. Muistan selkeän ajatukseni: Ellen tule raskaaksi luonnollisella ja helpolla tavalla, niin en tule lainkaan. Voinhan olla äiti muullakin tavalla. Käytin kehoa ja hormonitoimintaa vahvistavia luonnontuotteita ja päätin keskittyä ihan muihin asioihin. Päästin irti ja annoin tapahtua sen, mitä kuului tapahtua.

 

Tänä syksynä tulee 11 vuotta elämäni parhaimmasta lahjasta, kun tyttäreni syntyi. Hän sai alkunsa täysin odottamatta, mutta oli sitäkin toivotumpi! Nuoruuden haavekuvani ja syvin toiveeni kahdesta lapsesta toteutui, kun poikani syntyi 2,5 vuotta tyttäreni jälkeen. Vaikka lääkärien kommentit kuuluivat välillä vaimeana äänenä sisälläni, en uskonut heitä, vaan luotin omaan sisäiseen palooni ja tunteeseen äitiydestä.

Tänään yksi intohimoistani on olla ihanille lapsilleni paras mahdollinen äiti, oppia ymmärtämään ja tukemaan heitä heidän omissa intohimoissaan kohti aikuisuutta.

Kuullessani menestyksen kaavasta, ymmärsin käyttäneeni sitä elämän varrella aika monissa asioissa. Nyt olen käyttänyt sitä tietoisesti ja saanut enemmän hyviä asioita elämääni. 

 

MITKÄ OVAT SINUN OMIA KOKEMUKSIASI? MITÄ TAHDOT LUODA TULEVAISUUTEESI?

Sinun elämäsi on vain sinun oma elämäsi. Sinä voit itse päättää, mihin uskot, minne olet menossa ja mitä tahdot luoda. Tee selkeitä valintoja, omien intohimojesi mukaisia päätöksiä, koska luot joka hetki huomista. Yksi tapa löytää omia intohimojaan on Passion Test-menetelmä, joka on loistava ja yksinkertainen keino tuoda selkeyden sinulle tärkeisiin asioihin. Menetelmän avulla löydät intohimosi, jotka voivat olla uusia, unohdettuja tai jo elämässäsi olevia asioita. Intohimojen löytäminen voi olla yllätys, koska ne nousevat sisältäsi, joita mielesi ei ole tunnistanut. Selkeys ja menestyksen kaava kulkevat käsi kädessä ja luot elämääsi juuri niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä.

 

Tule mukaan Passion Test -workshopiin 25.10.2018!

Tule mukaan Passion Test workshopiin, jonka aikana saat lisää selkeyttä, miten voit lisätä tasapainoa elämäsi eri osa-alueille ja tunnet kosketuksen syvimpiin intohimoisi, sinun omaan ainutlaatuisuuteesi!

Kaikki on mahdollista, kun unelmiin saa kokonaisvaltaisen yhteyden. Passion Test on prosessi, jonka aikana löydät suunnan ja ymmärryksen kohti unelmiesi elämää. 

Vielä tämän viikon ajan voit varmistaa paikkasi mukaan tarjoushintaan!

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan workshopiin täältä ››

Sonja Kaunismäki - Passion Test valmentaja

 

Nähdään Passion Test Online -workshopissa!

Terveisin,

Sonja Kaunismäki

Passion Test Facilitator

Itsentuntemus ja ihmissuhdevalmentaja

Uskalla Innostua valmentaja