Superfood

Superfoodeja, EFT:tä ja paljon muuta luvassa

The Ten Commitments for Perfect Health and MORE ENERGY Näin tänään juuri ensimmäistä kertaa Suomeen saapuneen Michael Morningstarin. Kaverilla on kyllä yksi parhaista nimistä mitä olen koskaan kuullut ja hän tulee todella makeasta paikasta, Sugarland Texasista :)

Alla Michaelin meille Eestistä lähettämä videotervehdys, jossa hän kertoo hänen tulevasta viikonlopun seminaaristaan.

Tänään kun juttelin Michaelin kanssa niin hän oli todella innoissaan Suomesta ja kaikesta mitä hän pääsee täällä kokemaan. Hän on loppujen lopuksi ihan tavallinen lähes 60-vuotias kaveri, mutta tietää valtavan paljon terveydestä ja hyvinvoinnista. Hän ei pelkästään tiedä, vaan oikeasti elää myös sen mukaan ja se kyllä näkyy hänen energiassaan. Josephin jälkeen Michael on kuitenkin hyvin rauhallista seuraa ja myös rauhallista kuunneltavaa. Viikonloppuna ei siis ole luvassa hulvattomia rokkibileitä, mutta koska kyseessä on Uskalla Innostua -tiimin järjestämä tapahtuma niin voit olla varma, että tylsää ei tule olemaan ja tämäkin on kaukana perinteisestä bisnesseminaarista tai koulun penkillä istumisesta.

httpv://www.youtube.com/watch?v=kml1qAiPr4U

Enää kaksi päivää ja sitten se alkaa...

The Ten Commitments for Perfect Health and MORE ENERGY

Innostus ravintoon - Mitä lähikaupasta kannattaa ostaa?

Meillä on ollut viime syksystä asti menossa Elämäsi vuosi -valmennus, jossa hyvä 10 hengen ryhmä käy yhdessä useita eri valmennuksia ja seminaareja ja tapaamme säännöllisesti. Ideana on, että tämän valmennuksen aikana pääsee tapaamaan monia mielenkiintoisia ihmisiä ja saa itselleen hyvän ympäristön (ympäristöllä tarkoitan ihmisiä, ajatuksia, uskomuksia ja olosuhteita) siihen, että pystyy kasvamaan ihmisenä ja toteuttamaan haluamiaan asioita. Maanantaina meillä oli yhteinen tapaaminen, johon ryhmän pyynnöstä kutsuttiin paikalle Suomen Viidakkomies a.g.a Olli Posti. Puhun usein henkilökohtaisesta vapaudesta eli siitä, että omaa elämäänsä saa ja kannattaa toteuttaa haluamallaan tavalla.  Suosittelen, että on hyvä ihan päivittäin pysähtyä hetkeksi paikalleen kuuntelemaan mitä haluaa juuri nyt tai mikä on parasta itselle juuri nyt. Olli Posti on yksi niistä, jotka toteuttavat tätä ajattelutapaa hyvin kirjaimellisesti. Lupasin hakea hänet 16-17 välillä hänen kotoaan, mutta en voinut olla varma saanko Ollin kyytiin, vaikka asiasta olikin sovittu. Tiesin, että jos Olli oikeasti saa parempaa tekemistä niin hän menee sen mukaan. Tällä kertaa sain Ollin kuitenkin kyytiin ihan ajallaan. Olli sanoo, että foodeja syömällä pintaverenkierto toimii tosi hyvin. Kaveri tuli autoon paljain jaloin, shortsit jalassa ja T-paita päällä. Lisäksi ajettiin koko matka Helsingistä Espooseen ikkuna-auki...

Ollilla ainakin riittää innostusta vaikka muille jaettavaksi ja illananti olikin hyvin innostava. Palautteet ryhmältä oli tyyliin "olipa energinen ilta", "innostava ilta" ja "paljon hyvää, mutta ihan kaikkea en kyllä allekirjoita". Jos et tunne Ollia niin kannattaa katsoa hänen bloginsa Viidakkomies ja ladata sieltä Ollin kirjoittama e-kirja Nutrix. Ollilla on paljon tietoa superfoodeista ja ravinnosta. Hän on parantunut omien sanojensa mukaan MS-taudista ruokavaliotaan muuttamalla. Olli siis syö mahdollisimman vähän E-koodeja ja mahdollisimman paljon laadukasta, kypsemätöntä ja ravinteikasta ruokaa. Halusin asettaa Ollille haasteen. Noita edellemainittuja ruokia nimittäin saa kun etsii ja löytää oikeat paikat. Aloittaisin Ruohonjuuresta, hyvän valikoiman supermarketeista tai Shasan smootiloista. Mutta entä, jos haluaa ostaa todella laadukasta ruokaa lähikaupasta, jossa ei ole oikein kunnon luomuvalikoimaa, niin mitä sitten kannattaa ostaa? Ostoksia siis sillä periaatteella, että mistä saa muutakin kuin mahantäytettä eli ravintoa keholle ja mielelle ja mikä oikeasti kohottaa energiaa ruuan jälkeen eikä vaan laita nukkumistilaan.

 

Alla olevassa videossa Ollin opastama K-Extra kierros Espoossa.

http://www.youtube.com/watch?v=hSZ7UhqLHrc&feature=youtu.be

 

 

Innostavin terveisin

Ilkka

Valmentaja tiimissä Uskalla Innostua

 

Ilkka Koppelomäki innostuu elämästä, oman mielen mahdollisuuksista ja uusista kokemuksista. Ilkalle on tärkeää ihmiset, elämästä nauttiminen, hyvinvointi ja tehokkuus. Kun Ilkka ei ole tehokas, hän on transsissa. Tervetuloa mukaan matkaan  innostuksen lähteille! Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen Uskalla Innostua -viikkokirje! -> Tilaa viikkokirje

 

 

 

Keskustele kanssani – Kerro mitä on mielessäsi :)