Avoin työharjoittelupaikka opiskelijalle Helsingissä
 


Hei!


Oletko kiinnostunut työharjoittelupaikasta, jossa pääset mukaan tiimiin, jossa hyödynnämme tehokkaasti tämän päivän digitaalisia ratkaisuja ja olemme tekemisissä paljon myös ihmisten kanssa?

Haluamme, että työllämme on tarkoitus ja merkitys ja uskomme siihen, että jokaisen kuuluu saada tehdä itselleen mielekästä työtä. Myös sinulle haluamme löytää tehtävänkuvan, jossa haluat viettää mielenkiinnolla ja innolla koko harjoittelusi ajan!

Uskomme, että työhön kuuluu vapaus saada tehdä työtä siellä, missä haluaa.


Tarjoamme mahdollisuuden sekä haasteisiin että luovaan tekemiseen.

Meillä voit opetella yhden asian ja tehdä sitä koko harjoittelusi ajan tai voit saada enemmän vapautta ja päästä kehittämään joko nykyisiä palveluitamme tai luoda uutta. Uskomme siihen, että sinusta on enemmän kun saat tarvitsemasi vapauden ja sopivat rajat.

 

Olemme pieni yritys, jossa halutessasi pääset tutustumaan myös yrittäjyyden maailmaan ja siihen, mitä mahdollisuuksia ja haasteita se tarjoaa.

Jos etsit isoa organisaatiota isoine mahdollisuuksineen, niin tämä ei kenties ole sinun paikkasi. Isoja mahdollisuuksia mekin tarjoamme, mutta toisella tavalla kuin jokin pörssiyhtiö.

Haluamme tarjota sinulle paikan, missä pääset kasvamaan ja kehittymään ja pääsemään tekemään konkreettisesti asioita sekä kokeilemaan ja näyttämään omat taitosi.

Harjoittelussa on mahdollista päästä esimerkiksi: 

  • markkinointitiimiin suunnittelemaan, luomaan ja kehittämään markkinointia
  • asiakaspalvelutiimiin palvelemaan ja kehittämään asiakaspalveluamme puhelimessa, sähköpostilla, automaatioilla ja live chat-palvelulla
  • tapahtumatiimiimme, joka suunnittelee ja organisoi ja toteuttaa tulevat suomalaiset ja kansainväliset valmennukset ja seminaarit 
  • monipuoliseen assistenttirooliin

 

Toimintaa Suomessa ja ulkomailla

Tiimimme on osittain kansainvälinen ja toimimme jatkuvasti useiden kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Jos olet kiinnostunut paikasta, jossa saat harjoittaa kielitaitoasi, niin se on mahdollista silloin, kun tehtävänäsi on koordinoida kansainvälisen puolemme asioita.
 

Pääasiassa haluamme tarjota palkatonta työharjoittelua. Tilanteesta ja henkilöstä riippuen myös palkallinen harjoittelu saattaa olla vaihtoehtona. Palkan sijaan haluamme tarjota itsensä kehittämisestä kiinnostuneelle nuorelle mahdollisuuden kehittyä myös kansainvälisissä koulutuksissa ja seminaareissa.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi tai haluat kysyä aiheesta lisää, niin täytä tietosi tästä.

Odotamme innolla yhteydenottoasi.
 

Innostavin terveisin,

 

Ilkka Koppelomäki
Uskalla Innostua -tiimin perustaja

www.uskallainnostua.fi
www.valmennusmatkat.fi
www.parempaatyoelamaa.fi

 

Tarjoamme työharjoittelupaikkaa opiskelijalle

Olemme kahdeksan vuotta vanha pk-yritys, joka toimii Helsingissä. Järjestämme ja myymme itsensä johtamisen ja henkisen kasvun valmennuksia ja seminaareja sekä yksityisille että yrityksille.

Työharjoittelupaikka, Helsinki

Markkinointi, myynti, asiakaspalvelu, assistentti, sihteeri, valmennus, hyvinvointi, työhyvinvointi, hyvinvointiteknologia
 

Erikoisedut

Työharjoittelun aikana saat osallistua koulutuksiimme ja tapahtumiimme mahdollisuuksien mukaan sekä saat halutessasi valmennusta koko harjoittelusi ajan elämääsi ja työhön liittyen.
Katso tapahtumat >