ENSIMMÄISTÄ KERTAA VALMENTAMASSA YHDESSÄ:

Uskalla Innostua -tiimin valmentaja Ilkka Koppelomäki ja menestysvalmentaja Marko Kaarto:

Kuinka tulla tavoitteiden saavuttajaksi

Useimmat ovat oppineet, että tavoitteiden asettaminen on tärkeää, mutta miksi vain harvat ovat tyytyväisiä saamiinsa tuloksiin? Mikä erottaa ne ihmiset, jotka saavuttavat tavoitteensa heistä, jotka eivät niitä saavuta?

On huikea ero näiden kahden välillä: Tiedämme mitä pitäisi tehdä ja mitä teemme.

Tämä valmennus tekee sinut tietoiseksi siitä, miksi niin monet ihmiset asettavat tavoitteita, mutta vain harvat saavuttavat niitä. Tavoitteiden asettaminen ja niiden saavuttaminen ovat kaksi aivan eri asiaa. Valmennuksen jälkeen ymmärrät miksi. Ja tiedät mitä teet tullaksesi tavoitteiden saavuttajaksi, et vain “tavoitteiden asettajaksi”.

 

Helsinki - Sokos Hotel Presidentti -  torstai 6.10.,  klo 18.00-21.00 Tampere - Sokos Hotel Ilves - tiistai 11.10.,  klo 18.00-21.00 Jyväskylä - Sokos Hotel Alexandra - lauantai 19.11.,  klo 13.00 -16.00 Oulu - Sokos Hotel Arina - sunnuntai 20.11.,  klo 13.00 -16.00

Liput 99 euroa - Ennakkotarjous voimassa 7.9.2011 asti - VAIN 27 EUROA

 

Jokainen lipun ostanut saa lahjana Saa mitä haluat -valmennusäänitteen, joka on myynnissä verkkokaupassamme 29 euron hintaan.

Lisäksi lähetämme jokaisen lipun ostaneelle äänitteen Nettiseminaarista, jossa Marko Kaarto kertoo miksi asuntosijoittaminen on järkevää.

 

 

 

Tämän luennon aikana

* Testattu työkalu tavoitteiden asettamiseen ja parempiin tuloksiin * Kuusi syytä miksi ihmiset eivät saavuta haluamiaan asioita * Mistä mielesi tietää, että olet saavuttanut tavoitteesi * Miten asetat tavoitteen mieleesi niin, että se pysyy siellä ja saavutat sen väistämättä

Lupaamme sinulle innostavan, ajatuksia herättävän ja tehokkaan valmennusluennon - Takuulla!

Puhujat

 

Ilkka Koppelomäki on kansainvälisesti sertifioitu NLP-kouluttaja, joka yhdistää valmennuksessaan parhaita mahdollisia työkaluja, harjoituksia ja ideoita, jotta sinä saat tuloksia. Ilkka on ex-triathlonisti ja valmentaa päätyökseen ihmisiä saavuttamaan haluamiaan tuloksia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marko Kaarto on kokenut puhuja ja valmentaja, joka on erikoistunut valmentamaan yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä kokonaisvaltaisesti. Marko poikkeaa useista valmentajista juuri siinä, että hänellä on vahva henkilökohtainen kokemus kaikista valmentamistaan kokonaisuuksista ja ennen kaikkea miehen tulokset ovat vakuuttavia. www.markokaarto.fi

 

 

 

 

 

 

Suunnitteilla olevat luennot