Muutosvalmentaja Jarkko Haverinen

Muutosvalmentaja Jarkko Haverinen

Kun Jarkko Haverinen katsoo toista ihmistä, kysyy hän mielessään ”mikä on se tarina”. Hän lainaa mielellään itseään ja sanoo ”Me niin mielellämme estämme kaiken mitä voisimme saavuttaa”. Ymmärrys –> oivallus –> motivaatio muutokseen. Haverinen auttaa ihmisiä oivaltamaan itsensä.

Mielen personal trainer Tinka Kuusio

Mielen personal trainer Tinka Kuusio

Mielesi on avain unelmiesi elämään! Valmennuksessa opit ymmärtämään ja hyödyntämään oman mielesi voimavaroja ja potentiaalia - elääksesi parasta elämää juuri sinulle!

Tavoitevalmennus | Mielenvalmennus | 
Henkilökohtaiset valmennustapaamiset livenä, Henkilökohtaiset valmennustapaamiset Skypessä tai puhelimessa, Ryhmävalmennus,  Luennot ja valmennukset seminaareissa 

Passion Test Facilitator sekä Itsetuntemus ja ihmissuhdevalmentaja Sonja Kaunismäki

Passion Test Facilitator sekä Itsetuntemus ja ihmissuhdevalmentaja Sonja Kaunismäki

Haluatko lisätä merkityksellisyyden ja selkeyden tunnetta jokaiseen päivääsi? Haluaisitko vastauksia haastavaan ihmissuhteeseen tai haluatko tuntea itsesi paremmin ja syvemmällä tasolla? Valmentaja pystyy auttamaan sinua löytämään intohimosi kohteet ja avaamaan elämäsi haastavimpia asioita kysymällä oikeita kysymyksiä.


Itsetunto & itsevarmuus | Ihmissuhteet | Henkilökohtaiset valmennustapaamiset livenä, Puhelin- ja onlinevalmennus, Elämä Nyt -kartoitusssessiot, Ryhmävalmennus, Luennot ja valmennukset seminaareissa, Ilmainen e-kirja (tulossa)

Henkinen valmentaja Juha Kivinen

Henkinen valmentaja Juha Kivinen

Juha Kivinen on henkinen valmentaja, joka auttaa kiireisiä elämänpyörteissä olevia ihmisiä pääsemään irti oman mielensä rajoitteista ja inspiroi heitä löytämään omat sisäiset voimavaransa, josta he ammentavat voimaa elää oman itsensä näköistä, täyttä elämää sopusoinnussa muiden ihmisten ja luonnon kanssa. Hän yhdistää valmennuksissaan koko laajan osaamisensa ja kokemuksensa niin valmennuksesta, mielen toiminnasta, ajatusten vaikutuksesta, ihmisten energioista aina liiketoiminnan ymmärtämiseen. Hänen valmennuksissaan ohjaavana elementtinä on ymmärrys siitä, mistä kokemuksemme elämästä muodostuu.

Tavoitevalmennus |  Henkilökohtaiset valmennustapaamiset livenä, Puhelin- ja onlinevalmennus, Ryhmävalmennus, Luennot ja valmennukset seminaareissa

Tavoite- ja uravalmentaja Anna Rossi

Tavoite- ja uravalmentaja Anna Rossi

Autan työurallaan risteyskohdassa olevia ihmisiä saamaan uusia näkökulmia tilanteeseensa, asettamaan  uusia, merkityksellisiä tavoitteita ja löytämään voimavaroja edetäkseen haluamaansa suuntaan.

Tavoitevalmennus | Uravalmennus Henkilökohtaiset valmennustapaamiset livenä, Ryhmävalmennus, Luennot ja valmennukset seminaareissa