Hei!

Yhteinen matkamme jatkuu. Tältä sivulta löydät videon, jonka haluan sinun katsovan ensimmäiseksi nyt valmennuksen jälkeen. Se on erityisesti tarkoitettu varmistamaan se, että valmennus tuo konkreettisia tuloksia tai muutoksia elämääsi.

Osalle muutosten tekeminen vaikeaa ja jos sinulta tuntuu siltä, että tämä onnistuu kaikille muille, mutta ei sinulle, niin katso tämä video. Uskon, että sinä pystyt viemään omaa elämääsi eteenpäin, niin kuin kuka tahansa muukin.

Lempilauseitani onkin:

"Jos joku pystyy siihen, niin miksi en minäkin!"

 

Katso video alapuolella:

Voit katsoa videon isona ja/tai HD-versiona klikkaamalla videon oikeassa alakulmassa olevia nappeja.

Videoon liittyvän harjoitusmateriaalin voit ladata tästä.*

* Klikkaa hiiren oikealla napilla linkin kohdalla ja valitse “tallenna kohde levylle…” / tai jokin vastaava toiminto. Joillakin selaimilla riittää, että klikkaat linkkiä ja materiaali avautuu uuteen ikkunaan, josta voit tulostaa sen paperille tai koneellesi PDF-muotoon. Materiaali on PDF-muodossa. Tarvitset sen avaamiseen Acrobat Readerin, joka jo todennäköisesti on koneellasi. Jos sinulla ei ole kyseistä ohjelmaa, niin voit ladata sen ilmaiseksi tästä.

 

Jos pidit valmennuksesta, ja haluat suositella sitä muillekin, niin jaa Saa mitä haluat -valmennus sivu eteenpäin ystävillesi ja tutuillesi.

Muista, että seuraava luonnollinen askel eteenpäin on osallistua Passion for Success -seminaariimme.

 

Hyviä harjoitushetkiä ja upeaa toteuttamista!

Innostavin terveisin,

Uskalla-innostua-Ilkka-Koppelomaki-nimmari.jpg

tiimi [at] uskallainnostua [dot] fi | p. 045 1145 866