Hei!

Tervetuloa mukaan Saa mitä haluat -valmennukseen. Se on auttanut todella monia ihmisiä, sekä nuoria että vanhoja, tekemään elämässään sellaisia asioita, mitkä merkitsevät enemmän ja tekevät elämästä paremman.

Tässä lyhyesti, mitä tuleva viikonloppu tulee sisältämään:

Olemme järjestäneet Saa Mitä Haluat -valmennusta vuodesta 2009 lähtien. Vuonna 2016 kehitimme valmennuksesta kaksipäiväisen, jolloin mukaan tuli myös Passion Test. Olemme siitä todella iloisia, koska uskomme, että maailmassa ei ole yhtään ihmistä joka ei hyötyisi sen läpikäymisestä. Jos olet joskus tehnyt Passion Testin, tiedät sen hyödyn ja silloin tiedät myös miten paljon syvemmälle pääset seuraavalla kerralla. Ensimmäinen päivänä tulet käymään läpi Passion Test -menetelmän. Tuo menetelmä auttaa sinua kirkastamaan sitä, mikä on sinulle tärkeää ja tekemään itsellesi parempia päätöksiä elämässä. Passion Testin tulevat käymään läpi kanssasi Passion Testin mestarit Sonja Kaunismäki ja Jarkko Haverinen.

Lauantaina jatkamme miettien, mitä sinä haluat elämässäsi ja autan sinua saamaan rohkeuden astumaan valitsemallesi polullesi. Sunnuntaina käymme läpi sen, miten toteutat elämässäsi haluamasi asiat. Saat paljon esimerkkejä ja käymme läpi jo seitsemän vuotta käyttämäni Saa mitä haluat -mallin, jonka avulla olen toteuttanut isoja muutoksia elämässäni ja sellaisia asioita, mihin en edes uskonut.

Tule avoimin mielin valmennukseen ja luota siihen, että se auttaa myös sinun elämääsi. Olemme kaikki erilaisia, mutta olen täysin varma, että jokainen voi toteuttaa elämässään haluamiaan asioita ja elää hyvää elämää.

Ennen valmennusta haluaisin, että katsot tämän alla olevan videon ja sen lisäksi vastaat muutamaan kysymykseen. Käytämme harjoitusten materiaalia avuksi valmennuksessa, joten toivon sinun varaavan tähän 10-60 minuuttia sopivalla hetkellä ennen valmennuspäivää. Kiitos!

 

Katso video alapuolella:

Voit katsoa videon isona ja/tai HD-versiona klikkaamalla videon oikeassa alakulmassa olevia nappeja. Vaikka videolla puhutaan valmennuspäivästä, kyse on koko viikonlopun kestävästä valmennuksesta, joka sinun on tarkoitus käydä kokonaisuudessaan.

Videoon liittyvän harjoitusmateriaalin voit ladata tästä.*

* Klikkaa hiiren oikealla napilla linkin kohdalla ja valitse "tallenna kohde levylle..." / tai jokin vastaava toiminto. Joillakin selaimilla riittää, että klikkaat linkkiä ja materiaali avautuu uuteen ikkunaan, josta voit tulostaa sen paperille tai koneellesi PDF-muotoon. Materiaali on PDF-muodossa. Tarvitset sen avaamiseen Acrobat Readerin, joka jo todennäköisesti on koneellasi. Jos sinulla ei ole kyseistä ohjelmaa, niin voit ladata sen ilmaiseksi tästä.

 

Hyvää valmennuksen alkua ja nähdään pian!

 

Innostavin terveisin,

Uskalla-innostua-Ilkka-Koppelomaki-nimmari.jpg

P.S. Haluan todella, että saat haluamiasi tuloksia omassa elämässäsi. Tuloksilla tarkoitan käytännössä sitä elämää tai elämäntilannetta, mitä toivot itsellesi. Jos et tiedä, millainen se olisi, niin autan sinua selvittämään sen. Jotta saamme yhdessä parhaita tuloksia, niin tee nämä harjoitukset ennen valmennusta. Autan sinua myös valmennuspäivän jälkeen eteenpäin parilla videolla. Tämä todellakin on siis vasta yhteisen matkamme alku.

 

Saa mitä haluat -valmennus | tiimi@uskallainnostua.fi | p. 045 1145 866