Hei!

Tervetuloa mukaan Saa mitä haluat -valmennukseen. Se on auttanut todella monia ihmisiä, sekä nuoria että vanhoja, tekemään elämässään sellaisia asioita, mitkä merkitsevät enemmän ja tekevät elämästä paremman.

Tule avoimin mielin valmennukseen ja luota siihen, että se auttaa myös sinun elämääsi. Olemme kaikki erilaisia, mutta olen täysin varma, että jokainen voi toteuttaa elämässään haluamiaan asioita ja elää hyvää elämää.

Ennen valmennusta haluaisin, että katsot tämän alla olevan videon ja sen lisäksi vastaat muutamaan kysymykseen. Käytämme harjoitusten materiaalia avuksi valmennuksessa, joten toivon sinun varaavan tähän 10-60 minuuttia sopivalla hetkellä ennen valmennuspäivää. Kiitos!

 

Katso video alapuolella:

Voit katsoa videon isona ja/tai HD-versiona klikkaamalla videon oikeassa alakulmassa olevia nappeja.

Videoon liittyvän harjoitusmateriaalin voit ladata tästä.*

* Klikkaa hiiren oikealla napilla linkin kohdalla ja valitse "tallenna kohde levylle..." / tai jokin vastaava toiminto. Joillakin selaimilla riittää, että klikkaat linkkiä ja materiaali avautuu uuteen ikkunaan, josta voit tulostaa sen paperille tai koneellesi PDF-muotoon. Materiaali on PDF-muodossa. Tarvitset sen avaamiseen Acrobat Readerin, joka jo todennäköisesti on koneellasi. Jos sinulla ei ole kyseistä ohjelmaa, niin voit ladata sen ilmaiseksi tästä.

 

Hyvää valmennuksen alkua ja näkemisiin!

 

Innostavin terveisin,

Uskalla-innostua-Ilkka-Koppelomaki-nimmari.jpg

P.S. Haluan todella, että saat haluamiasi tuloksia omassa elämässäsi. Tuloksilla tarkoitan käytännössä sitä elämää tai elämäntilannetta, mitä toivot itsellesi. Jos et tiedä, millainen se olisi, niin autan sinua selvittämään sen. Jotta saamme yhdessä parhaita tuloksia, niin tee nämä harjoitukset ennen valmennusta. Autan sinua myös valmennuspäivän jälkeen eteenpäin parilla videolla. Tämä todellakin on siis vasta yhteisen matkamme alku.

 

Saa mitä haluat -valmennus | tiimi@uskallainnostua.fi | p. 045 1145 866