The Passion Test Certification Training - Janet Attwood


  • Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatiekatu 4 Helsinki, Uusimaa, 00100 Finland

Janet Bray Attwoodin, The Passion Test -menetelmän kehittäjän pitämä sertifioitu koulutus, jonka jälkeen sinulla on lupa opettaa ja valmentaa muita käyttäen The Passion Test -menetelmää. Koulutuksessa saat selkeät ohjeet, miten valmentaa muita löytämään omat intohimonsa.

Tämä koulutus on paljon enemmän kuin Passion Test -menetelmän opettelua. Intensiivisien päivien aikana saat sukeltaa syvälle omaan itseesi, omien intohimojesi äärelle. Voit osallistua ammatillisessa mielessä sekä oman itsesi kehittämisen vuoksi. Janetin lempeässä, mutta tiukassa ohjauksessa avaat portit elämäsi uudelle alulla!  

Lisätietoja The Passion Test -menetelmästä löydät menetelmän kotisivulta www.thepassiontest.com.

Koulutus on 4 intensiivistä päivää (to-su) ja se järjestetään Helsingissä Sokos Hotel Presidentissä.


Aikataulu 8.-11.6.2017

Torstai 8.6.2017:
- Rekisteröinti 8.30-9.00
- Koulutus 9.00-22.00
- Päivä sisältää kaksi ruokataukoa (lounas noin 13.00-14.30, päivällinen noin 18.00-19.30)

Perjantai 9.6.2017
- Koulutus 9.00-20.30
- Lounas noin 13.00-14.30

Lauantai 10.6.2017
- Koulutus 9.00-20.30
- Lounas noin 13.00-14.30
- Varaudu yhteiseen illanviettoon muiden koulutuksessa olevien kanssa (vapaaehtoinen, mutta suositeltu)

Sunnuntai 11.6.2017
- Koulutus 8.30-17.30
- Lounas noin 13.00-14.30

Tulossa on intensiivinen koulutus, joten varaa kaikki neljä päivää tälle koulutukselle mahdollisuuksiesi mukaan, niin saat parhaan mahdollisen hyödyn. Huomioi myös, että taukojen ajat ovat vain suuntaa antavia ja tarkat ajat selviävät koulutuksen edetessä. Yhdessä ruokailu on suositeltavaa, se syventää kokemustasi koulutuksesta.


Hinta

The Passion Test Fertification -koulutuksen hinta on 2997 € (sis alv24%). Maksu voidaan maksaa osissa. 250 euron alennus, kun maksu maksetaan yhtenä kertamaksuna.

Hinta sisältää:

  • Neljän päivän koulutuksen Janet Bray Attwoodin pitämänä (Janet ei itse pidä läheskään kaikkia koulutuksia ja siksi tämä on etu meille, että itse menetelmän kehittäjä pitää koulutuksen)
  • Yhden vuoden ajan teleseminaarit Chris Attwoodin ja/tai Janet Attwoodin pitämänä.
  • Pääsyn yhden vuoden ajan tukisivustolle, josta löydät videoita, artikkeleita ja muita hyödyllisiä materiaaleja sen tueksi, että voit jatkaa opiskelua koulutuksen jälkeen ja kehittyä The Passion Test -menetelmän vetäjänä.
  • Sertifiointi "The Passion Test Facilitator" -nimellä. Sertifiointi sisältää sen, että saat käyttää The Passion Test -brändiä; Chrisin ja Janetin nimeä (The Passion Test -menetelmän kehittäjät); linkin viralliselle www.thepassiontest.com -sivustolle, niin että ihmiset voivat ottaa yhteyttä sinuun ja löytävät sinut; saat pitää 100% tuloista, jotka saat aikaan facilitaattorina (edellyttää lisenssisopimusta).
  • 80+ -sivuisen materiaalin, Chrisin ja Janetin vetämät The Passion Test -koulutukset mp3-tallenteina muistitikulla ja materiaaleja, joita voit itse tulostaa ja käyttää valmennuksissasi ja esityksissäsi.
  • Bonus lahja: Sad to Glad -e-kirja

 


Kieli

Koulutus pidetään englanniksi ilman tulkkausta.


Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu ottamalla yhteyttä.

Uskalla Innostua järjestää koulutuksen yhdessä Enlightened Alliance / Janet Attwoodin kanssa.