Tämän uskomuksen muuttuminen vaikuttaa kaikkeen!

Viime viikolla meillä oli uskomuksia muuttava webinaari Anders Haglundin kanssa. Hän auttoi meitä ymmärtämään muun muassa miksi on niin turha tapella siitä onko lasi puoliksi tyhjä vai täysi, ja mihin kannattaisi keskittyä sen sijaan.

 

Uskomuksia, jotka vaikuttavat kaikkeen elämässäsi, on todella paljon.

Tänään otan esiin taas aiheen, josta ei Suomessa mielellään puhuta: Raha ja uskomukset rahasta.

Keskiviikkona meillä on todella hyvä webinaari aiheesta, mutta nyt haluan jakaa sinulle tarinan, joka aikoinaan muutti merkittävästi omia uskomuksiani. Tämä ei kuitenkaan ole tarina, vaan ihan tosi juttu. Kerron siitä kuitenkin vain oleellisimman.

 

Tarina kahdesta eri tuloisesta

Kaksi noin 40-vuotiasta henkilöä halusivat varmistaa, että he ovat hyvässä taloudellisessa tilanteessa, kun pääsevät eläkeikään.

Ensimmäinen heistä oli hyvässä työssä isolla palkalla, josta hänelle jäi joka kuukausi merkittävästi rahaa jäljelle. Toinen taas oli todella pienipalkkaisessa työssä ja ansaitsi huomattavasti vähemmän kuin ihmiset yleensä.

Tämä pienipalkkainen oppi, että kyse ei ole siitä paljonko tienaa, vaan siitä paljonko ottaa siitä rahasta itselleen ja sijoittaa sen edelleen.

Vaikka hänestä tuntui mahdottomalta laittaa yhtään rahaa sivuun, koska kaikki hänen pienistä tuloistaan meni jo arjen elämiseen, hän noudatti ohjeita ja aina palkan tullessa siirti siitä osan sivuun ja opetteli sijoittamaan sen tuottavasti.

Isompi palkkainen tiesi, että hänen tulisi sijoittaa rahat jollakin hyvällä tavalla, mutta sijoittamisen sijaan hän halusi käyttää rahat nyt elämiseen.

 

Kun kumpikin näistä henkilöistä pääsi eläkeikään, arvaatko kummalla oli parempi rahatilanne ja isompi omaisuus?

Hänellä, jolla oli pienet tulot. Hänellä oli pienet tulot aina eläkeikään asti, mutta hän oli opetellut sijoittamaan pienistä tuloistaan ja kasvattamaan useiden satojen tuhansien eurojen varallisuuden. Se takasi hänelle mukavan eläkeajan.

Kuulen jatkuvasti kahvilan naapuripöydistä ja ympärillä olevilta ihmisiltä, kuinka jotain ei voi tehdä, koska tulot ovat liian pienet.

Se on vain uskomus!

Kyse on aina siitä, mitä teet sillä mitä sinulla on. Ei pelkästään rahaan liittyen, vaan kaikessa.

Kyse on aina siitä, mitä teet sillä mitä sinulla on.

 

Voit aina vaikuttaa tilanteeseesi

Voit aina vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi riippumatta siitä, mikä tilanne sinulla on nyt.

Jos joku olisi sanonut minulle 10 vuotta sitten, että minulla on joku päivä mahdollisuus esimerkiksi matkustella niin paljon kuin olen nyt matkustellut, en olisi uskonut. 

Ajattelin, että se ei ole minulle mahdollista, koska en tulisi koskaan tienaamaan niin paljon.

Totuus on se, että olen opiskellut paljon rahaan liittyviä uskomuksia ja sitä, miten minua taloudellisesti varakkaammat ihmiset käyttävät rahaa ja miten he suhtautuvat siihen.

Toinen totuus tuohon matkustamiseen liittyen on se, että se ei ole aina vaatinut rahaa, mutta ajattelin sen aina ennen onnistuvan vain rahalla.

 

Elämäsi voi olla todella rikasta ilman rahaa, koska todellinen rikkaus on jotain muuta kuin rahaa.

Sinulle hyvä taloudellinen tilanne voi helpottaa monia huoliasi, vähentää stressiä, varmistaa erilaisen eläkeiän ja auttaa toteuttamaan unelmiasi.

Vähintään näistä syistä haluan, että varmistat, että olet mukana nyt keskiviikkona klo 19 erikoiswebinaarissamme, jonka pitää hyvä ystäväni, koko Suomen taloudellinen kummisetä, Mikko Sjögren.

Todellinen rikkaus on jotain muuta kuin rahaa.

 

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin ke 13.12. klo 19.00

 

Tässä webinaarissa Mikko paljastaa:

Millä tavoin erittäin vauraat ihmiset ovat pystyneet luomaan ja ylläpitämään omaa vaurauttaan, sekä iten erilaiset kriisitilanteet tarjoavat mahdollisuuksia vaurastumiseen.

Mikon tyyli on tehdä asioista yksinkertaisen selkeitä. Hän puhuu rahasta niin että siitä ymmärtää kuka vain.

Voit osallistua webinaariin missä tahansa taloudellisessa tilanteessa.

 

Maksuton webinaari 13.12.2017 klo 19.00:
Periaatteet, joilla useimmat rikkaat ovat luoneet varallisuutensa... 

 

 

 

Innostavin terveisin,

Ilkka Koppelomäki

 

Tilaa viikkokirje tästä:
Yhteystietosi ovat meillä turvassa: Emme myy tai anna niitä eteenpäin ilman lupaasi.

   Lupaamme:

  • Kertoa sinulle hyviä vinkkejä ja linkkejä itsesi kehittämiseen
  • Tuoda piristystä ja innostusta elämääsi
  • Palkita sinut tilaajana tarjouksilla ja mahdollisuuksilla ensimmäisenä sekä meidän että muiden valmennuksiin, tapahtumiin tai muihin tuotteisiin
  • Voit keskeyttää tilauksen tai muokata tietojasi milloin vain jokaisesta viestistä löytyvän linkin avulla